piektdiena, 2015. gada 9. janvāris

Nažu turētājs un jauns gads..

        Nu ko, sirsnīgi sveicieni jaunajā 2015.gadā. Novēlu katram kaut ko apņemties, un piepildīt savu apņemšanos, jo tas tiešām sagādā gandarījumu un prieku un liek dzīvot šo dzīvi dzīvi!

     Arī šogad uzrakstīju savas pateicības, apņemšanās - gan materiālās, gan garīgās. Palasot iepriekšējo gadu sarakstus, sapratu, ka, lai arī viss nav piepildījies, man vēl aizvien ir uz ko tiekties, ir par ko sapņot, un atklāju savas interesantās vēlmes, kuras jau sen biju aizmirsusi, iepazinu sevi. Tā kā neslinko un ej rakstīt!


     Ak jā, arī ar šo es gribu padalīties - jauko atmiņu burciņu, kuru uzgāju facebook.com, domāju nenāks par ļaunu gada beigās papriecāties par visiem jaukajiem sīkumiem, ko piedzīvošu šajā gadā, tā kā esmu ķērusies klāt burciņas pildīšanai. Pagaidām gan tikai divas lapiņas, bet tomēr:)

     Jau pirms pārvācos, ieraugot šo jauko priekšmetu, nolēmu, ka vēlos tādu arī savā virtuvē, bet protams, ka tajā brīdī, tas ir, vecāku mājā, neko neuztaisīju.
Bet, kad pienāca pārvākšanās, jau otrā dienā mans turētājs, uzlabotais variants, atradās goda vietā.


     Un tātad:
Tualetes papīra rullītis - vēlams stingrais un ideālā gadījumā garš, plats kaut kas, piem. burka u.t.t. (tas man ienāca prāta tikai tikko, iespējams savu turētāju uzlabošu tuvākā nākotnē:)
Koka irbulīšu paliktnis - smalkais
Lenta, vai jebkas cits, kas saturēs kopā augšējo daļu


1. Izjaucam paliktni, lai paliek koka irbulīši
2. Saspraužam turētājā tik daudz irbulīšu cik iespējams.
3. Ja nepieciešams, nostiprinām augšējo daļu.
4. Spraužam nažus un priecājamies par dzīvi.


     Teikšu tā, mīnusi arī ir, piem. nazi var spraust iekšā tikai sausu, lai nesāk koks pelēt. Manā gadījumā no smagiem nažiem var arī apgāsties statīvs, par laimi man nav tik smagu nažu.
Toties plusi, ērti lietojams, labi turas iekšā jebkurš nazis, pat mizojamais. Izskatās jauki, virtuvē kārtība. Savu turētāju lietoju jau vairāk kā 3 mēnešus un vēl aizvien kā jauns.

     Paštaisīts daudz lētāks - ideja ņemta no Taiger veikala plaukta, vienīgi, tagad, kad aizeju, skatos, ka viņiem tas turētājs tāds nolietots, grūti spraužās nazis iekšā, izmīcīts. Vienīgais pluss, malas līdz pašai augšai un stabilitāte, bet kāda gan tam nozīme, ja nevar lietot kā vajag.

Nu ko, iesāksim šo gadu radoši un smaidīgi:)
(apļa kompozīcija, gan jau sapratīsiet:D)

Foto no personīgā albuma


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru