pirmdiena, 2016. gada 23. maijs

NR.3 Konfekšu pušķis - kūka

Turpinot šī mēneša tēmu, konfektes, dāvanas, svētki...
Šoreiz doma gatavot konfekšu kūka, beigās gan mazliet vairāk pušķis, bet idejai derēs :)


1. Jau atkal  izgriežam kartona pamatus, šoreiz divus un divus kreppapīra apļus, vienu tieši tādā izmērā kā kartons, otru lielāku. Pielīmējam kartonam, vienu pusi, lielākajam apli ar līmes zīmuli, lai izveidotos gluda, skaista apakša. Sagriežam maliņu, mazās "ķepiņas" pielīmējam ar karsto līmi, pa virsu līmējam mazāko no kreppapīra apļiem.
2.Otram kartona aplim izgriežam vidu. Aplīmējam izmantojot karsto līmi (uzklājam to tikai pašā sakuma un nobeigumā, pa vidu tā pat papīrs labi turas).
3. Līmējam rišas, bagātākam skatam izmantojam 2 kārtas.
4. Līmējam konfektes - pieskatām uzrakstus, zīmējumus (lai gan pirmai kārtai var arī neiespringt, jo pa virsu līmēsim otru pali ar cauro vidu). Ja ir velēšanās konfektes var līmēt 2vos stāvos, tad būs bagātīgāk.

 
5. Līmējam apli ar caurumu, cik precīzi varam.
6. Salīmējam vidū konfektes - simetriski, tik cik salien :)
7. Līmējam konfektes uz kartona maliņas, atstājam vietu rotājuma, vai aizlīmējam visu un liekam akcentu vidū, kā pašam tīk.

P.S. Rotājumam var izmantot mākslīgos ziedus, papīra ziedus, vai kaut ko pavisam neklasisku, piem., ja taisām vīrietim kūku, neliekam rišas, salīmējam skrūves, vai vēl nez ko citu. Var mazu dāvaniņu kastītē iepakotu pielīmēt. Vārdu sakot, izmantojam iztēli un savu radošo garu.

Citu gadu veikums:



Šeit netiek izmantots kreppapīrs, bet dāvanu iesaiņojamais papīrs, arī konfekšu iepakojums nostrādā savu lomu :)






Mazas un lielas dāvanas bērniem un želejas konfekšu mīļiem - izmantots iepriekšējais princips.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru